U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Pijnvermindering:

multiple sclerose

fibromyalgie

slijmbeursontsteking

bel voor een afspraak:

040-211 66 26 

 

 

Hoe werkt de APS therapie


De therapie werkt door nabootsing van actiepotentialen (zenuwprikkels), die de communicatie verzorgen tussen het lichaam en de hersenen. Alle belangrijke processen in ons lichaam worden gestuurd door deze actiepotentialen.

Door de microstroommethodiek worden de cellen extra geprikkeld en zal een groot aantal biochemische processen weer actiever plaatsvinden.  Er worden lichaamseigen pijnstillers en ontstekingsremmers aangemaakt. De extra vrijkomende neurohormonen zorgen voor een betere bloeddoorstroming en afvoer van afvalstoffen.

Kortom: het zelfgenezende vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en klachten worden van binnenuit bestreden,  gewoon zoals het lichaam dat zelf doet, alleen sneller.

Omdat APS therapie het zelf genezend vermogen van het lichaam stimuleert kan het gebruikt worden bij de meest uiteenlopende klachten. APS therapie kan ingezet worden voor zowel lichamelijke (somatische) , psychische en psychosomatische klachten.

Het werkt daarbij voor zowel chronische als acute klachten. Zo kan er bij een blessure of een acute klacht vaak al na enkele minuten behandelen verlichting of genezing optreden. Maar ook bij klachten van chronische aard kan er vaak na enkele behandelingen verbetering worden waargenomen. Bijvoorbeeld in het geval van reumatische aandoeningen zullen patiënten verlichting ervaren en zodoende een betere kwaliteit van leven hebben.